Poedercoating

Van der Velden poedercoating is het bedrijfsonderdeel van Van der Velden Aluminium dat de producten van haar afnemers voorziet van een perfecte afdeklaag in bijna iedere gewenste kleur.

De afnemers van Van der Velden poedercoating komen voort uit de gevelbouw, plaatwerkerij, scheepvaart maar ook uit de reguliere bouw. Al uw producten worden door de coating afdeling snel en vakkundig van een kwalitatief hoogstaande coating voorzien.

Om haar veeleisende afnemers een perfect product te kunnen garanderen beschikt van der Velden poedercoating over de juiste apparatuurom onder andere de laagdikte van de opgebrachte coatinglaag te kunnen meten.

De temperatuur in de oven wordt bijgehouden op het datalogger systeem. De producten kunnen desgewenst worden voorzien van een meetrapport.

Zet uw producten ook in het zonnetje en laat ze poedercoaten in een van de vele kleuren die van der Velden poedercoating voorradig heeft in het poedermagazijn.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en de scherpe tarieven Bel 0227-601656 of mail naar coating@planet.nl


Home » Poedercoating